Creativiteit ontketent

“creativity is intelligence having fun” (Albert Einstein)

Wij geloven dat in alles wat wij samen doen, creativiteit ontketent. zo kan het kijken naar een kunstwerk je aanzetten om een eigen kunstwerk te maken. het horen van mooie muziek je doen wegdromen naar een fantasiewereld, het lezen van een tekst je emoties aan de haal laten gaan. In onze praktijk zien wij dat, door “the box” te openen, iedereen zichzelf kan overstijgen, gedachten kan ontketenen, betekenis geven aan het alledaagse en elkaar inspireren tot verrassende oplossingen.

Het spelen met elkaars intelligentie, kennis en ervaring  geeft pret!

Overigens de naam 2bij4 is afgeleid van het “DNA” van LEGO® het 2×4 bouwsteentje. Een op eerste gezicht beperkende grootheid, echter…. twee blokjes van 2bij4 kunnen op 24 manieren aan elkaar vast worden gemaakt. hebben ze een andere kleur, worden dat ineens 48 manieren!

Zes 2bij4 bouwsteentjes van dezelfde kleur geeft 102.981.500 combinaties. Als de zes blokjes ook op andere manieren mogen worden gecombineerd dan worden dat al 915.103.765 manieren, bijna een miljard. bij 7 blokjes worden dat 85.747.377.755 manieren.

Wiskundigen hebben nog geen formule ontdekt om uit te rekenen op hoeveel manieren n blokjes van 2bij4 gecombineerd kunnen worden. Deense wiskundigen voorspellen dat het onmogelijk zal zijn een algemene formule te vinden waarmee het totale aantal mogelijkheden kan worden berekend waarop n blokjes van 2bij4 aan elkaar kunnen worden gemaakt.