• LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® SERIOUS PLAY®

“simpel spelen is het mooist” (Johan Cruijff)

Om bedrijven te faciliteren bij het keuzeproces van bedrijfsstrategie, identiteit, team of risk analyse zijn wij zeer enthousiast over het gebruik van LEGO® Serious Play®.

2bij4 heeft daarom een aantal gecertificeerde LEGO® SERIOUS PLAY® Trained LSP facilitators. er zijn verbluffende resultaten te bereiken wanneer intuïtie, kennis en gevoel vrijkomen uit individuen of teams. de crux van LEGO® Serious Play® is de Real Time® methode, ontwikkeld door het vooraanstaande MBA instituut IMD Lausanne en LEGO®. inmiddels heeft de methode zich bewezen als een creatieve vorm om kennis uit je lokale of internationale organisatie te halen, inhoudelijkere gesprekken met elkaar te hebben en betere teamresultaten te behalen. lees meer op http://www.lego.com/en-us/seriousplay/the-method.

Inmiddels is LEGO® SERIOUS PLAY® een bewezen leermethode in allerlei situaties. de methode heeft onlangs op de Universiteit van Cambridge een eigen leerstoel. er zijn veel papers geschreven over LEGO® SERIOUS PLAY®. het boek “building a better business with LEGO® SERIOUS PLAY®” door Per Kristianssen en Robert Rasmussen geeft meer informatie over de methode.